کانال عمده فروشی لوازم ارایشی
کانال عمده فروشی لوازم ارایشی حبیبی جی پی ارائه دهنده بیش از 1800 قلم اجناس ارایش بهد اشتی رند و پر فروش بازار می باشد هدف ما ارائه بهترین قیمت های رقابتی در بستر اینترنت می باشد تا کاربران با جستجو در گوگل کمترین قیمت ها را در سایت ما پیدا کنند و با عضویت در کانال های ما بتواندد محصولات اصلی را سفارش دهند
محصولات رند
توجه فرمایید لیست زیر لیست محصولات رند است و همه محصولات شامل رنگ مو لاک اسپری ماسک و شامپو و… موجود است
قیمت ها بروز نیست و در لحظه ثبت این نوشته قیمت ها درج شده برای استعلام قیمت روز تماس حاصل فرمایید ترجیحا روبیکا واتس اپ ایتا یا تماس تلفن پیام ها چک نمی شود
****09397497165****
- صابون تریاک 21250
- پماد خشخاش 15000
- صابون صندل 14000
- صابون مکس لیدی 13500
- کرم گلدن کویین 75000
- شیاف ماریانا 15000 تومان
- شامپو سبغ 15000 تومان
- پودر جلبک بلوبری 10000 تومان
- شامپو تریاک دکتر اسکین 65000 تومان
- شامپو تریاک دیسار 60000 تومان
- خرید کرم کوشن 58000 تومان
- خرید کرم شیر گاو42000 تومان
- خرید ضد افتاب لانسون 35000 تومان
- خرید سرم طلا 45000 تومان
- خرید کرم پاستور 35000 تومان اصل شنی
- خرید کرم ویکتوریا 70000 تومان
- خرید ریکا سیاه 8000 تومان
- خرید کرم مغربی 68000 تومان
- خرید کوکتل پدیکور 4500 تومان
- خرید ماسک ستاره دریایی 20000 تومان
- خرید کرم کراتینه 15000 تومان
- خرید صابون شیر الاغ 22000 تومان
-
خرید الفا اسلیم 230000 تومان
- خرید پودر عرقگیر عربی 8000 تومان
- خرید پودر سفید کننده دندان 8500 تومان
- خرید بی بی لاو 69000 تومان
- خرید سرم ویتامین سی 50000 تومان
- خرید پودر جلبک 12000 تومان
- خرید کرم گونه گذار مروارید فلور 80000 تومان
- کرم گونه گذار مروارید فلور 80000 تومان
- خرید شامپو فری سولفات 95000 تومان
- خرید لوازم ارایشی عمده
- قرص جینسینگ 30000 تومان
- قرص جینسینگ گوزن 3000 تومان
- خرید مداد سرمه 8000 تومان
- خرید کرم یونیک 135000 تومان
- خرید پودر شپش 4500 تومان
- خرید پودر زعفران 4500 تومان
- خرید شیاف چهل گیاه 12000 تومان
- خرید کرم کوشن 58000 تومان
- کرم کوشن 58000 تومان
- کرم شیر گاو 42000 تومان
- خرید کرم شیر گاو 42000 تومان
- ضد افتاب لانسون 38000 تومان
- خرید ضد افتاب لانسون 38000 تومان
- خرید ریمل اسنس 85000 تومان
لوازم آرایش
لوازم آرایشی موادی هستند که بهمنظور بهسازی یا حفظ ظاهر یا بوی بدن انسان بهکار میروند. شامل کرمهای محافظتکننده پوست، لوسیونها (کرمهای مایع)، پودرها، عطرها، رژ لب، لاک ناخن، مواد آرایشی چشم و صورت، فر مو، لنزهای رنگی، رنگ مو، ژل و افشانه مو، دئودورانتها (ضد بو)، محصولات مربوط به نوزاد، روغن شستشو، کف وان (مایع ویژه وان)، نمک شستشو، روغنها و دیگر انواع محصولات هستند.
در آمریکا، سازمان غذا و دارو (FDA)، که محصولات آرایشی را قانون گذاری میکند، محصولات آرایشی را به این صورت تعریف میکند: «محصولات در نظر گرفته شده برای استفاده در بدن انسان برای پاک سازی، زیبا سازی، ارتقا جذابیت یا تغییر ظاهر بدون تأثیر در ساختار بدن یا عملکردهای آن.»
تاریخچه لوازم آرایشی
به حدود ۷۰۰۰ سال پیش بازمیگردد طی قرنها زنان از خاکستر کبریتهای سوخته به عنوان سایه چشم، از میوهها به خصوص توت فرنگی به عنوان رژ لب و مداد لب و از ادرار پسران جوان برای پوشاندن کک و مک و جوشهای پوست صورت خود استفاده میکردند.
زنان مصری ارایشی
همزمان با مصریان، یونانیهای باستان نیز از عسل برای مرطوب کردن لبها و از چربی حیوانات که با پودرهای سفالی سفید مخلوط میشد برای پوشاندن لکهای روی بدن و صورت استفاده میکردند. اما آرایش به شکلی که در زنان مصری دیده میشد در یونانیها نبود. بر عکس آنها، زنان رمی دوست داشتند خود را به شکل یونانیها درآورند. آنها ابروها و موهای خود را با زرده تخم مرغ و له شده مورچه و مگس سیاه میکردند و حمام آفتاب میگرفتند تا پوستشان برنزه شود اما در این دوران هنوز آرایش آنچنان که باید رایج نبود. در قرن اول میلادی امپراتور روم نرون و همسرش پوپیا پوست خود را با کربنات سرب که بسیار سمی است سفید میکردند و از نوعی گچ دریاچه که حاوی سرب و بسیار سمی بود برای آرایش چشم استفاده میکردند. به دلیل بیماریهایی که این مواد ایجاد میکرد به مرور آرایش کردن کنار گذاشته شد.
جنگهای صلیبی دوباره آرایشی
با آغاز جنگهای صلیبی دوباره آرایشی دور گرفت و در شمال اروپا رایج شد. در قرن چهارده مراقبت از پوست مو بیشتر مختص نجیبزادگان بود اما در قرن ۱۸ رواج عمومی پیدا کرد. در این دوران همچنان از مواد سمی برای آرایش استفاده میشد و میزان سرب مواد بالا بود. قرن ۲۰ و ۲۱ میلادی با صنعتی شدن جوامع و به وجود آمدن کارخانجات نحوه تولید و فرمولاسیون مواد تغییر کرد. با پیشرفت علم دانشمندان سعی کردند مواد سمی مورد استفاده را با مواد طبیعیتر یا مواد غیر سمی شیمیایی جایگزین کنند و با تبلیغات روز به روز بر تعداد طرفداران و مصرفکنندگان مواد آرایشی افزوده شد! امروزه رژ لب پرفروشترین محصول آرایشی است و در هر ثانیه ۲۷ رژ به فروش میرسد.
صنعت لوازم آرایشی
فروش در یک فروشگاه.
تولید در جهان تحت سلطه تعداد اندکی ابرشرکت چندملیتی است که از اوایل قرن ۲۰ پدید آمدهاند، اما توزیع و فروش در طیف وسیعی از مشاغل گسترش یافتهاست. بزرگترین شرکتهای تولید لوازم بهداشتی در دنیا لورئال، پروکتر اند گمبل، یونیلیور، شیسیدو و استه لودر هستند. در سال ۲۰۰۵، حجم بازار صنایع آرایشی و بهداشتی در آمریکا، اروپا و ژاپن حدود ۷۰ میلیارد یورو در سال بود.در سال ۲۰۰۸، صنعت بهداشتی در آلمان ۱۲٫۶ میلیارد یورو فروش ایجاد کردهاست.
در سال ۲۰۱۸، ارزش بازار جهانی ۵۰۷٫۸ میلیارد دلار بود، و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۵ به ۷۵۸٫۴ میلیارد دلار برسد.
ایران
بر اساس گفتههای رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و داروی ایران، هفتمین کشور مصرفکننده لوزام آرایش در دنیا و دومین کشور خاورمیانه پس از عربستان سعودی است. ارزش سالانه تجارت این لوازم ، یک میلیارد دلار به صورت واردات و دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار به شکل قاچاق است.
لوازم آرایشی انواع مختلفی دارد
صورت:صورت پایه ترین و اولین محصولات آرایشی است که شامل پرایمر، کرم پودر، پنکک آرایشی، رژگونه و… است.
چشم: اصلی ترین رکن در آرایش استفاده از لوازم برای زیباسازی چشم با کیفیت و مرغوب است
لب: مخصوص لب شامل خط لب، مداد لب، رژلب است.
ابزار آرایشی: ابزار های آرایشی وسایلی هستند که استفاده از آنها را اسان تر می کنند برخی ازین وسایل شامل پد آرایشی، تراش آرایشی و … است.
مو: استفاده صحیح از انواع لوازم مورد استفاده برای زیباسازی مو میتواند ظاهر مو را بهبود بخشد. از جمله این وسایل شامل کش مو و گیره مو هستند.
ابرو: لوازم های آرایش ابرو شامل مداد ابرو، سایه ابرو، ماژیک ابرو و … هستند.
ناخن: استفاده از لوازم طراحی ناخن زیبایی دو چندان به انگشتان و دستان شما می دهد. از پرکاربرد ترین این وسایل می توان به لاک ناخن اشاره کرد.